Почивни дни, официални празници и именни дни през 2014-та

P.S. В началото, че в края на статията няма да го прочетете. Важно ми е вашето мнение, защото догодина живот и здраве, пак ще правя и предния календар с почивните дни явно въобще не се хареса като дизайн.

Дойде времето за календара за 2014-та година с почивните дни и официалните празници. Днес по някое време се очаква правителството да гласува, кога официално ще се почива през 2014-та. По предварителни данни решението е през месец Май да има шест поредни почивни дни ( от 1-ви до 6-ти ), като 2-ри и 5-ти ще се отработват същия месец съответно на 10-ти и 31-ви. Покрай нова година обявяват и 31-и Декември за неработен, като ще се отработва същия месец на 13-ти.

Към същността : от тук можете да си изтеглите екселския файл с почивните дни през 2014-та година : КАЛЕНДАР С ПОЧИВНИ ДНИ, ПРАЗНИЦИ И ИМЕННИ ДНИ 2014


Ето как всъщност изглежда самата таблица :

Календар с почивните през 2014-та

В първият лист от таблицата съм добавил и различни видове коментари :

  • При посочване на месеца се визуализира цялата информация за съответния месец : брой почивни / работни дни през месеца, празници със съответните дати, и на два от месеците, кога ще сменяме часа.
  • При посочване на съответната дата излиза, какъв всъщност е празника или към какво часово време ще минаваме.

Има и трети лист, в който са дадени варианти за съчетаване на отпуск с почивни дни, като се под всеки месец може да се въведе колко дена отпуск са използвани и в най-горната част на таблицата се сумират общо дните.

За трета поредна година предлагам календар с почивните дни, като този път съм включил и именни дни. В втората таблица ( Именни дни ) са изброени имена / дати / празник, като има възможност и за търсене по име, както възможност за директно филтриране по име, като втория вариант е по-удачен, защото има множество хора с по няколко именни дни през годината.

Именни дни през 2014

Точно в момента нямам свободното време да направя и видео как се работи с таблицата, а и е нужно да публикуват официално тези размествания, че знае ли човек, дали няма да си променят мнението в последния момент, но малко по-нататък със сигурност ще направя едно.

И отново линкче към файла, ако случайно сте прочели всичко, за да не се връщате към началото на статията  : КАЛЕНДАР С ПОЧИВНИ ДНИ, ПРАЗНИЦИ И ИМЕННИ ДНИ 2014

Коментари
  1. Преди 12 месеца
  2. Преди 11 месеца
  3. Преди 11 месеца
  4. Преди 10 месеца
  5. Преди 10 месеца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

More in (1 of 10 articles)